Sant Miquel posa en marxa el “Ball Pla”

Arriba l’estiu i la Penya Embalats, amb la col•laboració del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, comença una vegada més a preparar la festa del barri de Sant Miquel d’Olot.

Tot i que el mes de setembre encara queda lluny, una de les activitats més importants comença amb molta més antelació que la resta: el Ball Pla. A partir d’aquesta setmana i durant els proper dos mesos es començaran a confeccionar els meravellosos vestits de paper que cada any es llueixen per la festa del barri.

Com no pot ser d’altra manera, la il•lusió, l’esforç i el voluntariat de persones del barri fan possible aquesta activitat tant lluïda. Des de del projecte Espai Cosidor que el Consorci i voluntàries del barri varen posar en marxa fa un parell de mesos també es donarà suport en l’elaboració de vestits. L’organització d’aquesta activitat de barri afavoreix les relacions entre persones de diferents edat i orígens que comparteixen unes hores per preparar la festa de Sant Miquel.

És per això que la Penya Embalats vol animar a tothom a participar al Ball Pla ja sigui a nivell particular, en parella o en colles. També a totes les persones que no hi han participat mai. Sempre hi ha una primera vegada!

Els dilluns, dimecres, dijous i divendres de 4 a 7 de la tarda podeu passar pel casal de barri de Sant Miquel (Circumval•lació Jaume I el Conqueridor, 31‎) perquè us prenguin les mides, us facin el disseny i us ajudin a cosir els vestits.

La Penya Embalats posa a disposició dels participants el cost del paper. A més, aquest any, el sopar que es feia posteriorment amb els assistents s’obrirà a tot el barri. Es podran adquirir els tiquets per un preu de 5€. La Penya Embalats vol recuperar aquest sopar com a activitat veïnal més enllà del Ball Pla per tal que tothom pugui passar un bon vespre i gaudir d’una bona companyia.

Animeu-vos a passar un dissabte de setembre diferent i ple de sorpreses. La vetllada s’ho mereix. Us la perdreu?

Per més informació:
679.698.447 (Marta) o 669.620.607 (Albert)
Publicada el

Dejar un comentario