Crides de voluntariat

BUSQUEM VOLUNTARIAT

Fes una ullada a les crides que hi ha actives

LA GARROTXA AMB EL SAHARA BUSCA FAMILIES ACOLLIDORES . Si estàs interessat / da en acollir un infnat saharaiu aquets estiu, et pots posar en contacte amb l’entitat » La Garrotxa amb el Sàhara» a través del telèfon 676 863 544 (Enric Soler): TENS TEMPS FINS EL 15 D’ABRIL!

LA DIRECCIÓ GENERAL DE MIGRACIONS, REFUGI I ANTIRACISME busca persones mentores dins el marc del Programa Català de Refugi. Si estàs interessat en aquesta crida et pots posar en contacte i fer la teva inscripció al 012 o bé a través del correu grupsacollida.igualtat@gentcat.cat

CRIDA DE VOLUNTARIAT PER A LA MITJA MARATÓ DE LA GARROTXA. Es busquen persones que aquest own diumenge 12 de març puguin col·laborar amb Càritas Garrotxa a la Mitja Marató que es portarà a terme. Les persones que facin voluntariat hauran de fer de punts de control i vigilància als escreuaments. El horario del voluntariado será de 9:45h a 12:30h. En cas d’estar interessat/da us podeu posar en contacte amb Càritas a través del telèfon 972 27 28 40 o bé 606 860068

CRIDA DE VOLUNTARIAT PER SUPORT A DONACIONS DE SANG. L’entitat Donants de Sang organitza habitualment donacions a diferents espais de la ciutat. Es busca persones que puguin donar un cop de mà en el muntatge, la rebuda i l’avituallament a les persones que volen donar sang. Si hi estàs interessada, truca’ns! Normalment el calendari previst és l’ última setmana de gener, la primera de maig, la primera d’agost i la primera de novembre. Si tens disponibilitat aquestes setmanes passa pel Punt de Voluntariat o posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem.

Entitatgarrotxa@casg.cat o bé 682404396

ESPAI DE JOC / GUARDERIA AMB INFANTS

CARITAS GARROTXA BUSCA VOLUNTARIAT PER ESTAR AMB INFANTS! Si disposes de temps els dimarts i dijous de 9:30h a 11h del matí es necessiten 1 o 2 persones per estar amb els infants a l’espai de joc o guarderia mentre les seves mares i els seus pares assiteixen a les classes per aprendre el català. Et pots posar en contacte amb Càritas a través del telèfon 972 27 28 40 o bé el 605 86 00 68 ( Josep Maria)

Voluntariat per la llengua

Coneixes el voluntariat per la llengua del Servei de Català d’Olot-la Garrotxa?

T’agradaria ajudar a aprendre el català mentre converseu?

Actualment es necessiten persones voluntàries a la Garrotxa que vulguin dedicar una hora a la setmana a una parella llingüística de manera virtual.

Fes-te persona voluntària!

A la Garrotxa hi ha molta tradició associativa. Entenem per teixit associatiu el conjunt d’entitats i associacions, les persones que en formen part i les relacions que es poden establir entre elles.

Dins de cada associació hi ha la possibilitat de fer voluntariat en els següents perfils:

Persones que formen part de la Junta directiva de l’entitat

Són l’òrgan de govern que representen a l’entitat i la gestionen en el seu dia a dia (recursos, activitats, participació…). Alhora, en tenen una visió global i a llarg termini. Vetllen pel compliment dels acords establerts per l’assemblea de socis, que és l’altre òrgan de govern de l’entitat. A la junta hi sol haver entre 3 i 7 membres. No estareu sols!

Persones sòcies

Persones que paguen la quota corresponent per garantir la continuïtat de l’entitat i el compliment de la seva finalitat. Units formen l’assemblea general o assemblea de socis. Aquesta és l’òrgan suprem, és on, de manera democràtica, es prenen els acords i es decideix cap a on va i què fa l’entitat.

Persones voluntàries

Són les persones que d’una manera lliure, continuada, compromesa, responsable i altruista, decideixen dedicar el seu temps a interessos col·lectius, per mitjà de la participació en alguns dels projectes de l’entitat. No totes les entitats tenen projectes de voluntariat.

Persones col·laboradores – de tant en tant

Qui participa un dia en una activitat concreta, durant unes hores concretes i ajuda a desenvolupar-la in situ.

Fes-te persona voluntària!

Si vols estar informat sobre les crides de voluntariat i col·laboració ciutadana pots omplir el
següent formulari i rebràs l’informació actualitzada al teu mòbil.

No es tracta d’un butlletí setmanal sinó que t’informarem quan s’activi una crida de col·laboració
ciutadana.

Organismes

consell comarcal de la garrotxa
consorci d'acció social de la garrotxa
ajuntament d'olot
punt de voluntariat catalunya