2003

2a Fira d’entitats de la Garrotxa

El 14 de juny de 2003, al Passeig d’en Blay d’Olot, es celebra la segona edició de la Fira d’Entitats de la Garrotxa, organitzada des del Servei de suport a les entitats i el voluntariat, del Consorci de Benestar Social de la Garrotxa.

Igual que en la primera edició, té com a objectiu crear un espai de trobada, difusió i sensibilització per a les moltes associacions que hi ha a la Garrotxa. Ofereix a la població la possibilitat d’apropar-se al món associatiu i de col•laborar-hi.

Hi participen 35 associacions d’àmbits ben diferents.

[button size=medium style=less_round color=black align=none target=_blank url=http://www.flickr.com/photos/100218240@N03/sets/72157635185282590]Veure àlbum de fotos[/button]

[loop category=Galeria module=gallery ]

Publicada el

Dejar un comentario