LA FEINA DEL VOLUNTARIAT

Cada vegada és més evident que actes de ciutat com el Lluèrnia del passat cap de setmana no seria tan gran sense la presència del voluntariat i ho veurem de nou el proper 30 de novembre amb el GRan Recapte d’Aliments. Hi ha 248 persones voluntàries que s’han apuntat per col·laborar d’alguna manera en la recollida d’aliments.

Dedicar un dissabte a la tarda, un diumenge al matí, unes hores, una estona…en definitiva,  una part del temps lliure a fer alguna cosa al servei dels altres o de la comunitat en general  sense esperar res a canvi, diu molt de les persones que ho fan.

Es comprometen com a persones i amb la societat en activitats socials, cíviques, esportives, culturals… demostrant que valors com el compromís, la responsabilitat, la cooperació i la solidaritat són ben vius en la societat olotina i garrotxina.

Hi ha joves estudiants, persones jubilades, pares i mares que vénen amb la mainada, persones a títol individual que volen col·laborar a fer un món una mica més just, entitats compromeses amb les causes socials… perfils molts diferents de persones que s’uneixen per una mateixa causa.

A totes les persones que ho fan possible, moltes gràcies.

 

 

Publicada el

Dejar un comentario