Nou rècord de voluntariat en el Gran Recapte a la Garrotxa

Quan encara queden quinze dies perquè comenci, el Gran Recapte d’Aliments de la Garrotxa ja ha aconseguit el seu primer rècord: 268 persones s’han ofert per participar a aquesta campanya, que tindrà la seva jornada central el proper dissabte 30 de novembre a Olot. Això significa que el Gran Recapte de la Garrotxa tindrà aquest any cent voluntaris més que l’any passat. Per donar cabuda al màxim número de persones, s’han reduït de 4 a 2 hores el torn de participació d’algunes persones al Gran Recapte.

Bona part d’aquestes van participar divendres 15 de novembre de la sessió informativa que va tenir lloc a l’Escola Cor de Maria d’Olot. El president del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i Alcalde d’Olot, Josep M. Corominas, va agrair “la generositat dels olotins i garrotxins en una iniciativa que ens ajudarà a les Administracions a resoldre un greu problema que tenim com a societat”. Tot el material que reculli el Gran Recapte d’Aliments es destinarà al Centre de Distribució d’Aliments, que aquest mes estrena instal·lacions. Per poder disposar d’un espai més ampli, el Centre de Distribució d’Aliments es trasllada al número 31 de l’Avinguda Girona d’Olot. “Doblarem pràcticament l’espai útil, incorporarem productes de fred i donem una resposta més eficient a les 600 famílies que necessiten aquesta ajuda” ha assegurat Josep M. Corominas. Des del mes de gener fins al setembre d’aquest any, el Centre de Distribució d’Aliments han atès un total de 597 famílies de la Garrotxa (1.896 persones), el que suposa un total de 2.467 ajudes d’aliments, butà, bolquers i/o llet infantil.

 Per quart any consecutiu, el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa organitza el Gran Recapte d’Aliments juntament amb la Fundació Banc dels Aliments, Càritas Garrotxa, Creu Roja i que compta amb la col·laboració de tots els Ajuntaments i diferents entitats de la comarca. A la Garrotxa i a partir del proper 25 de novembre, s’habilitaran una seixantena de punts de recollida d’aliments i productes bàsics. La jornada central, però, serà el proper dissabte 30 de novembre a Olot i comptarà amb la participació de 15 establiments on es recolliran aliments i productes bàsics per a les persones que es troben en situació de precarietat econòmica i social. Bolquers i alimentació per a nadons, detergents, conserves i productes d’higiene personal són les prioritats principals del Gran Recapte de la Garrotxa, que l’any passat va recollir 32.638 quilos. 

http://www.olot.tv/index.php/noticies/catalunya/5338-el-gran-recapte-daliments-bat-un-record-de-participacio-amb-268voluntaris

Publicada el

Dejar un comentario