El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Garrotxa celebra el seu dia

Més de 200 persones han participat de la celebració de Dia del Jubilat Garrotxí, que ha tingut lloc aquest divendres. El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Garrotxa ha organitzat aquesta trobada, després que una enquesta realitzada a aquest col·lectiu detectés la necessitat de mancomunar serveis entre els diferents casals i organitzar activitats conjuntes entre els seus representants.

Fa poc més d’un mes van reunir 125 persones en una sortida cultural conjunta a Igualada i aquesta vegada s’han trobat a Olot per dinar.

Abans del dinar un concert de Calidae i ,després, una estona de ball amb el duet Jubi.

A la Garrotxa hi ha 16 casals de la gent gran que ofereixen nombroses activitats. Gimnàstica, tallers, manualitats o idiomes són algunes de les moltes iniciatives que han quedat recollides en una programació conjunta que també és resultat de l’enquesta encarregada pel Consell Consultiu de la Gent Gran, l’òrgan de participació creat pel Consell Comarcal que es reuneix tres vegades l’any amb l’objectiu d’estimular la participa
ció d’aquest col·lectiu i les seves associacions en la gestió de tot allò que els interessa i afecta tant al casal com als seus usuaris.

concert-calidae

 

Publicada el

Dejar un comentario