RECOLLIDA DE JOGUINES DE SEGONA MÀ

Els dies 4, 5, 11 i 12 de desembre es durà a terme la recollida de joguines de segona mà que estiguin en bon estat. L’objectiu d’aquesta recollida és educar per a la reutilització de joguines que altres infants ja no fan servir i possibilitar a infants del barri i la ciutat poder gaudir-ne.

Les joguines recollides es repartiran a través d’una Quina Infantil i familiar que es farà el dissabte 4 de gener al casal de barri de sant Miquel.

Podeu portar les vostres joguines al local de l’Espai Larai (c. Martí l’ Humà, 7) de 4 a 7 de la tarda. També col·laboren i participen d’aquesta recollida l’escola Volcà Bisaroques, l’ escola Llar, l’escola Pla de Dalt, l’escola de Sant Roc i Creu Roja.

Per més informació us podeu adreçar a l’espai Larai: Telf: 628 25 76 76

Publicada el

Dejar un comentario