Barcelona acollirà el 2n Congrés Internacional sobre famílies i discapacitat.

El simposi parlarà dels últims avenços en investigació sobre com millorar la qualitat de vida de les famílies de persones amb discapacitat intel·lectual.

Els dies 15 i 16 de maig de 2014 se celebrarà a Barcelona el II Congrés Internacional sobre Famílies i Discapacitat, sota el títol «Les famílies, al centre» i organitzat per Dincat, FEAPS i la Universitat Ramon Llull.

L‘objectiu del congrés és presentar les últimes actualitzacions en investigació i promoció de canvis en la millora de la qualitat de vida familiar, a partir del model centrat en la mateixa família. Els temes amb els quals se centrarà la trobada són: aprenent a treballar amb les famílies; construint capacitats (empowerment); les necessitats de les famílies durant el cicle vital; la col·laboració entre els professionals i les famílies; els germans com a suport  o famílies, autisme i qualitat de vida, entre altres.

El congrés comptarà amb ponents internacionals de reconegut prestigi, com Ann Turbull de la Universitat de Kansas (EUA), Robin McWilliam del Siskin Children’s Institute de Tenesse (EUA), Eva Björck-Akesson de la Universitat de Jönköping (Suècia) i Ana Serrano de la Universitat de Porto.

El programa definitiu i el termini d’inscripció s’obrirà el pròxim mes de febrer.

Document provisional: http://www.social.cat/documents/congres-families.pdf

Publicada el

Dejar un comentario