PREMIS D’ACCIÓ SOCIAL MARIA FIGUERAS I MERCÈ BAÑERAS

PLATAFORMA EDUCATIVA convoca els Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras neixen amb la voluntat de reconèixer la tasca de persones, entitats, serveis i projectes que des de l’acció social, contribueixin a millorar la qualitat de vida de les persones que viuen a Catalunya.

Els participants poden presentar la seva candidatura a les següents 3 categories:
– Corresponsabilitat Ciutadana
– Emprenedoria Social
– Innovació en l’àmbit de l’acció social

Per presentar candidatura als Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras cal que en primer lloc ompliu el formulari corresponent que trobareu al web http://premisacciosocial.plataformaeducativa.org a la pestanya participa i la categoria corresponent.Una vegada complimentat el formulari, feu arribar el projecte a innova@plataformaeducativa.org en format pdf o word (amb un pes màxim de 5 Mb)

Hi ha temps fins el 31 de gener

 

http://premisacciosocial.plataformaeducativa.org/participa/

Publicada el

Dejar un comentario