Èxit espectacular a la 5a Quina infantil i familiar de Sant Miquel

El dissabte 4 de Gener es va dur a terme la 5a Quina Infantil i familiar al barri de Sant Miquel, organitzada per l’Espai Larai i amb la col·laboració de: l’Agrupament Escolta Nostra Dona del Tura, alguns veïns del barri, voluntaris de creu roja, la ciutadania en general, l’escola Bisaroques, l’escola Pla de dalt, escola Llar, escola de Sant Roc, I.E.S Montsacopa, Espai Ideal, el Mercat de la joguina organitzat per AOAPIX, Associació de veïns de Sant Miquel, el Club volei Olot i Creu Roja. Han possibilitat que es pogués fer una Quina amb més de 4000 joguines de segona mà i que uns 420 infants poguessin gaudir d’aquestes. L’objectiu de consolidar aquesta quina com a una de les activitats familiars nadalenques del barri ja s’ha assolit i esperem que puguem seguir durant molt anys repartint joguines i comptant amb el suport de tots aquells infants que ajuden a que altres infants puguin viure aquestes festes amb més il·lusió.

Volem agrair especialment a totes aquelles persones que van col·laborar en aquesta activitat i que varen fer possible que hi hagués joguines per a tothom. Volem animar a tots aquells que aquest any no han pogut participar-hi a fer-ho l’any vinent.

Agraïm la col·laboració dels membres de l’associació de veïns que van endolcir la tarda amb una bona xocolatada .

Moltes gràcies a tots i que el 2014 ens porti la mateixa felicitat que la que es va viure a la Quina infantil de sant Miquel! 

Publicada el

Dejar un comentario