Presentació del llibre «Un antídot contra l’extrema dreta»

El proper 8 de febrer Toni Cruanyes presentarà el seu nou llibre al Casal Marià d’Olot.

El periodista i politòleg Toni Cruanyes presentarà el seu darrer llibre al Casal Marià d’Olot el proper dissabte 8 de febrer a les 19:30 hores “Un antídot contra l’extrema dreta”, amb el qual va obtenir el Premi Joan Fuster d’assaig el 2012.

En aquest llibre, Cruanyes ens parla de la immigració massiva, de globalització, de xenofòbia, de religions, de nacionalismes… Tots ells conceptes capitals per entendre l’auge de l’extrema dreta a Europa. Segons l’autor és el fenomen polític més important de l’inici del segle XXI i, encara, no tenim les eines bàsiques per fer-hi front. Aquest llibre pretén ser una crida a parlar clar, una reivindicació dels valors bàsics de la nostra societat i de les nostres arrels europees. Recordem que Cruanyes actualment presenta i dirigeix el nou Telenotícies Vespre de TV3.

L’acte està organitzat per Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de la Garrotxa i l’associació d’Olotines i Olotins per la Convivència, en el marc de fomentar actes de sensibilització en contra el feixisme i el racisme en el sí de la societat garrotxina

Publicada el

Dejar un comentario