Fundació A.Bosch (Noel): 11 de juliol Concert Solidari a Olot

Us informem que el proper 11 de juliol es celebra un concert solidari molt especial per la lluita contra el càncer infantil en benefici de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona

Els Amics de les Arts a la Plaça de Braus d’Olot 

La Fundació privada A. Bosch té com a objectiu promoure la investigació i recerca de solucions mèdiques, biomèdiques o quirúrgiques derivades de malalties infantils i, en general, contribuir a la millora del benestar social de les persones al llarg de la vida.

La metodologia de treball consisteix en la concessió de beques i ajudes per a projectes de desenvolupament i formació de postgraduats, convenis de col·laboració amb universitats, institucions públiques o privades i empreses i en la col·laboració amb d’altres fundacions.

 

 

Publicada el

Dejar un comentario