Campanya pel bon ús de les targetes d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda

L’Ajuntament d’Olot, a través del seu regidor de Mobilitat,  Josep Ferrés,  va presentar una campanya que vol promoure el bon ús de les targetes d’aparcament per a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda.

Desenvolupada conjuntament amb el Consorci d’Acció Social (CASG), la Policia Municipal, la concessionària de la zona blava i la Coordinadora (grup d’entitats que treballen amb persones discapacitades o amb mobilitat reduïda com MIFAS, l’Agrupació de Persones Sordes, l’Associació d’Amics de Nens amb Educació Especial, l’Associació de Persones Discapacitades de les Comarques Gironines i el Club Atletisme Garrotxa), l’acció vol recordar l’objectiu de les targetes, que és donar facilitats i la seva integració social i professional en el dia a dia de la ciutat. D’aquí la importància del seu bon ús, que en alguns casos s’ha detectat que no és el correcte.

Informació sobre la campanya aquí

Notícia i vídeo d’ Olot TV aquí

targeta_aparcament

 

Publicada el

Dejar un comentario