FIRA D’ENTITATS

Olot. 17 , 18 i 19 d’octubre

Consulta la programació d’activitats i vine a descobrir el nou format de la Fira d’Entitats!

El 17, 18 i 19 d’octubre, en el marc de la Fira de Sant Lluc, hi haurà un esdeveniment especial: la Fira d’Entitats de la Garrotxa.

enfilant plats (17)

No sabem si farà sol, farà vent o plourà però passi el que passi a totes les persones que estem col·laborant per a fer-la possible ens arribarà endins. Al mateix lloc d’on surt la il·lusió, l’alegria, les ganes de col·laborar i de compartir i tots els somriures sincers que hem intercanviat durant els mesos que hem preparat la Fira.

Serà especial perquè quan ens unim per preparar coses (en aquest cas la Fira d’Entitats) donem i rebem i tot plegat té un toc de màgia. No són coses que es vegin amb els ulls ni que es puguin comprar o vendre. De fet, ben mirat, ni tan sols son coses. Són llaços invisibles de tu a tu: de cor a cor.

Cada entitat, des del seu àmbit, treballa per a la transformació social i pel bé comú. La Fira d’Entitats, més enllà d’una festa de 2 o 3 dies, és una oportunitat per transgredir els límits de la parcel·la de cada entitat i fer un COMÚ encara més gran que ens permeti ja no només sumar, si no també multiplicar i fer exponencials.

A més a més aquest any hi ha un canvi de format perquè hem volgut evolucionar cap una altra manera de donar-nos a conèixer i de fer-nos presents a la ciutat. A vegades els canvis no són fàcils però hem estat valents i ho hem fet junts i ja només per això ens hem de felicitar.

Per tot això, vagi com vagi, ja ha estat i serà especial. GRÀCIES de tot cor a totes les persones que heu col·laborat per fer-la possible.

 

 

Publicada el

Dejar un comentario