3a trobada de presidents i referents de comunitats de veïns d’Olot

El dijous 27 de novembre a la Sala El Torín d’Olot, tindrà lloc la Tercera Trobada de Presidents o Referents de Comunitats de Veïns d’Olot. Aquesta trobada està organitzada per un grup de 5 veïns/es i està dirigida a totes aquelles persones que viuen en una comunitat veïnal i que creuen interessant crear un punt de trobada anual. A les 19.15 hores inaugurarà l’acte l’alcalde Sr. Josep Mª Corominas. Serà una trobada participativa amb espais de conversa, cada president o referent podrà inscriure’s en la tertúlia que consideri més interessant per a la seva comunitat. Posteriorment cada grup exposarà les idees principals i anècdotes que puguin haver sortit, i s’acabarà l’acte amb un pica pica. També es presentarà el cartell que els administradors de finques, conjuntament amb el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i l’Oficina local d’Habitatge d’Olot, han elaborat per a una millor convivència entre veïns/es.

Cal inscripció prèvia a través d’aquest formulari.

Cartell 3a trobada de presidents i referents de comunitats de veïns d’Olot

Publicada el

Dejar un comentario