Trobada d’entitats a l’Espai de les entitats Proa, 16

L’Espai de les entitats Proa, 16 és un espai municipal que l’ajuntament ha adequat perquè les entitats d’Olot que ho necessiten en puguin fer ús.

Disposa d’una sala polivalent, una sala de treball i un petit magatzem.

Dilluns es van reunir representants de les 11 entitats que actualment utilitzen l’espai per compartir un berenar i explicar-se qui són, què fa la seva entitat, en quins horaris es troben…i durant l’estona que van estar parlant ja van sortir  idees per tirar endavant iniciatives compartides entre entitats.

També se’ls va entregar el Reglament de Règim Intern del local on explica el funcionament i els acords als quals arriben les dues parts i es van recollir necessitats que les entitats han detectat per al local.

Finalment es va projectar el vídeo promocional de l’Espai de les entitats que s’ha fet des del consorci amb l’objectiu de donar a conèixer aquest recurs de la ciutat a les entitats.

Amb la mateixa idea de donar a conèixer l’espai, les entitats programaran alguna acció conjunta de cara a final d’any.

Actualment, les entitats que comparteixen l’espai són: AV Nucli Antic, YAGARU, Garrotxa amb el Sàhara, Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, Grup de Diàleg Interreligiós, HJL, Garbuix, Comissió de festes del Tura, XADOL, La Dalla i Consell de Cooperació

trobada_entitats2trobada_entitats

Publicada el

Dejar un comentario