Acte central del dia Mundial de la Fatiga Crònica i la Fibromiàlgia

Aquest proper dissabte dia 23 de maig a les 11 del matí tindrà lloc al Casal Marià l’acte central a Olot en motiu de la celebració del dia mundial de la Fatiga Crònica i la Fibromiàlgia (12 de maig).

L’acte serà presentat pel Dr. Antoni Agustí u el Dr Secundí Lopez-Pousa i hi intervindran el Dr Manuel de Gracia (Departament de Psicologia de la UdG) i la Dra Eva Ruiz Ruiz (Dra. en medicina interna de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebrón de Barcelona).

L’entrada és lliure i tothom està convidat a aprofundir de la mà dels ponents en els recursos cognitius i les habilitats social per afrontar la Fibromialgia i de l’actualització de nous aspectes en la Síndrome de la Fatiga Crònica.

cartell

Publicada el

Dejar un comentario