Jornada d’atletisme amb cadira de rodes i altres jocs sense barreres

Aquest matí, a partir de les 10h, la pista d’atletisme s’ha omplert d’alumnes de 5è i 6è de les escoles Llar i l’escola Pla de Dalt d’Olot.

MIFAS Garrotxa i Esports i LLeure de l’Ajuntament d’Olot han organitzat una jornada de sensibilització durant la qual podran practicar diferents esports i posar-se en la pell d’una persona amb diversitat funcional: atletisme amb cadira de rodes, curses amb els ulls tapats i altres jocs sense barreres que s’han preparat amb la finalitat de fer veure als i les joves que tenir una diversitat funcional no és impediment per a poder gaudir, en aquest cas, de l’esport.

MIFAS Garrotxa treballa per l’accessibilitat de les persones amb una discapacitat física. Podeu rebre informació i conèixer qui són i què fan adreçant-vos a l’Espai de les entitats, al passeig d’en Blai,6.

El representants de MIFAS a Olot és Josep Ligero. Us podeu posar en contacte amb ell a través del correu electrònic: garrotxa@mifas.cat

jornada_atletisme_mifas

 

20150610_101804

20150610_101441

20150610_101838

Publicada el

Dejar un comentario