Èxit de la celebració del Dia Internacional de les Persones Sordes a Olot

Dissabte va tenir lloc a Olot la celebració del Dia Internacional de les Persones Sordes a la capital de la Garrotxa.

Entre sol i pluja, més de dues-centes persones es van agrupar al Pavelló Firal des d’on van fer una marxa fins al centre d’Olot. A les escales de l’església de Sant Esteve van tenir lloc els parlaments: el president de l’Agrupació de Persones Sordes de la Garrotxa, l’alcalde d’Olot i el representant de la Federació de Persones Sordes de Catalunya.

Després dels parlaments, hi va haver unes petites representacions de teatre que simulaven situacions que es troben les persones sordes en el seu dia a dia.

Cap al migdia va tenir lloc el dinar al Pavelló Firal i a la tarda van continuar les activitats al mateix pavelló: teatre, i un musical de hip-hop.

Amb actes com aquest les persones sordes pretenen sensibilitzar i visibilitzar quin és el dia a dia de les persones sordes i com, des de diferents àmbits i pensant en la inclusió de persones amb sordesa, podem anar fent petites actuacions per anar fent cada vegada més una societat inclusiva per a tothom.

   dia_intern3 dia_intern4 dia_internacional més imatges aquí

Publicada el

Dejar un comentario