Veure la fira des de dins

Ha estat una experiència molt gratificant presentar la Fira d’Entitats. Una fira que durant tot el cap de setmana ha donat vida a la plaça major d’Olot. Però no només pensem que té dinamisme durant el cap de setmana de la fira, sinó que també hem pogut comprovar com dia a dia totes les entitats representades donen vida a la comarca des de l’anonimat.

Ha estat molt gratificant veure com aquesta ciutat està viva! La Companyia Pic Pic som una entitat cultural i hem pogut veure com no estem sols movent la ciutat. Durant aquest cap de setmana han passat per la plaça més de 79 entitats, totes molt diferents però que tenen un fet en comú: treballar pel teixit associatiu de la ciutat. Creiem que cal valorar més aquest teixit ja que és el que sosté una comarca, el que li dóna vida, el que fa sortir a la llum les inquietuds de la seva gent.

I com molt bé diu el lema, aquest cap de setmana hem presentat la Fira d’Entitats abanderant l'»Entitats en xarxa, ciutat en marxa» i ho hem fet amb molt d’orgull!

#CompanyiaPicPic

elles ells
Publicada el

Dejar un comentario