Activitats de les entitats durant el mes de desembre

Des de l’1 fins al 31 de desembre les entitats d’Olot i de la ciutat organitzen activitats de tots tipus, per a tots els públics, per a tots els gustos…

Reviseu les agendes d’Olot i la comarca. La Garrotxa és viva en teixit associatiu i en mesos com aquest es fa més evident que mai.

Les entitats s’activen organitzant activitats de lleure i diversió, arribant al cor de les persones, recollint fons per causes benèfiques…i una llarga llista d’actes que omplen les agendes sobretot a partir dels divendres a la tarda…

Activitats per recollir fons per la Marató de TV3 (playbacks, cercaviles, tallers de teatre, curses solidàries, espectacles musicals i fins a 40 activitats a la comarca).

Xerrades, conferències, pastorets, cantada de Nadales, projeccions de pel·lícules, taller de postals, presentacions de llibres, titelles, espectacles infantils, narració de contes i espectacles de ball i de circ.

Actes adreçats a fer-nos reflexionar sobre l’excés de consumisme, els tòpics sexistes i els rols de gènere que també juguen en les campanyes nadalenques.

El pessebre vivent, la cagada del tió, arribada del patge, taller de fanals, activitats artístiques per a la mainada, les quines…

Et convidem a formar part d’aquest Olot tan actiu i a viure les activitats que les entitats programen per aquests dies: les que et vinguin de gust, les que vulguis, les que puguis, perquè entre totes farem que siguin unes molt bones festes.

 

 

 

Publicada el

Dejar un comentario