7a quina infantil i familiar de Sant Miquel, un èxit!

El passat dissabte 2 de Gener es va dur a terme la 7ª Quina Infantil i familiar al barri de Sant Miquel organitzada per l’espai Larai.

Va ser possible gràcies a la col·laboració de moltes persones, entitats i agrupacions. Volem agrair a l’escola Bisaroques, l’escola Pla de dalt, escola Llar, escola de Sant Roc, IES Montsacopa, el mercat de la joguina organitzat per AOAPIX, Country Qui pugui, el Club Vòlei Olot, Creu Roja, els equips de bàsquet i futbol de l’escola Pia d’Olot la seva participació organitzant recollides i a tots els ciutadans que van fer arribar joguines.

També a totes les persones que a títol personal van col·laborar preparant més de 400 paquets i fent possible una vegada més que la quina s’hagi pogut dur a terme, ja que sense l’ajuda i col·laboració de totes aquestes persones i entitats aquesta activitat no hauria estat possible

Moltes gràcies i que el 2016 ens porti la mateixa felicitat que la que es va viure a la Quina infantil i familiar de sant Miquel!

 20160102_160219 20160102_163331

Publicada el

Dejar un comentario