1r assaig general del CantaGran

Aquest dissabte dia 14 de gener al matí va tenir lloc el primer assaig general del Canta Gran, un projecte de l’Auditori de Barcelona que té com a objectiu agrupar corals de gent gran de la Garrotxa en una actuació conjunta a Olot que, per les característiques globals pensades exclusivament per a la gent gran, per la qualitat i per la implicació personal i col·lectiva en l’acte, es convertirà en una vivència musical important i inoblidable per a tothom.

En aquesta primera edició del CantaGran a Olot hi participaran tres corals :

  • Coral del Casal de la Gent Gran d’Olot. Direcció de Rosa Fluvià
  • Coral de l’antic hospital Sant Jaume. Direcció de Marc Busquets
  • Coral Puigsacalm de Les Preses. Direcció d’Anna Planellas

Durant tot el matí van estar assajant juntament amb la directora musical, Montse Meneses els temes que ja porten temps treballant (de manera individual) cada una de les corals.

El proper dissabte i el dia 28 tornaran a trobar-se per assajar tot el repertori conjuntament i preparar-se pel gran dia. El concert serà el diumenge 29 de gener al Teatre Principal d’Olot. El preu de les entrades és de 5 € i es poden comprar anticipades a www.olotcultura.cat, al Teatre i a Can Trincheria.

Publicada el

Dejar un comentario