Run4cancer Olot

OLOT TORNARÀ A SER UNA DE LES SEUS COMARCALS DEL RUN4CANCER, LA CURSA PROVINCIAL DE L’ONCOLLIGA
L’esdeveniment se celebrarà el pròxim 5 de febrer, en motiu del Dia Mundial contra el Càncer.

Olot (Garrotxa) tornarà a ser una de les seus comarcals del Run4Cancer, la cursa solidària provincial que organitza la Fundació Oncolliga Girona amb l’objectiu de promoure hàbits saludables i recaptar fons per ajudar els malalts de càncer de la demarcació i les seves famílies. La iniciativa, que se celebra cada any el diumenge més proper al dia 4 de febrer, Dia Mundial contra el Càncer, té la peculiaritat de ser l’única cursa d’aquestes característiques que se celebra en diferents punts de la demarcació al mateix temps. Enguany, a més d’Olot, hi haurà set seus més de la prova, en poblacions de sis comarques diferents: Figueres (Alt Empordà), Palafrugell (Baix Empordà), Planoles (Ripollès), Porqueres (Pla de l’Estany), Riudellots de la Selva i Tossa de Mar (la Selva) i Salt (Gironès).

L’esdeveniment vol ser una activitat familiar on tothom tingui cabuda, per aquest motiu s’ofereixen dues modalitats de cursa: una de 5 km pensada per a tots els públics i per fer-la en família i una altra de 10 km pensada per a corredors habituals. En tots els casos el circuit és circular i transcorre dins de les poblacions i el seu entorn. La inscripció costa 8 euros si es fa de manera anticipada a través de la pàgina web www.oncolligagirona.cat i 10 euros si es fa el mateix dia de la cursa (a partir de les 8.30 h).

La cursa començarà puntualment a les 10 del matí a totes les seus de l’esdeveniment. A Olot la sortida serà des de l’Espai Recinte Firal. En el moment de recollir el dorsal, l’organització entregarà a cada participant una samarreta commemorativa i un buf, i a l’arribada hi haurà entrepà per a tothom. A la pàgina web de l’entitat es pot consultar tota la informació.

Incentivar la pràctica de l’esport com a hàbit saludable és un dels objectius d’aquesta activitat, però no l’únic. Participar-hi és també una manera d’ajudar a la lluita contra el càncer, ja que és una activitat solidària en la qual tot el que es recapta va dirigit a millorar la qualitat de vida de qui pateix aquesta malaltia i dels seus familiars.

L’any passat es van recaptar aproximadament 4.527 euros que van servir per finançar els serveis que s’ofereixen des de l’entitat: atenció a domicili, rehabilitació, atenció familiar, atenció hospitalària, banc de perruques, reinserció laboral, programes educatius de prevenció del tabac, etc.

Hashtag: #run4cancer

Formulari d’inscripció:
http://www.oncolligagirona.cat/esports/run4cancer/run4cancer-inscripcions.html

Més informació:
http://www.oncolligagirona.cat/esports/run4cancer/runxcancer.html

Publicada el

Dejar un comentario