Presentació de la memòria del CASG 2016 a entitats i serveis

Ahir dijous 21 d’abril a la tarda es va presentar la memòria del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa 2016 a serveis i entitats d’Olot i la comarca.

La presentació va tenir lloc al Casal Cívic d’Olot i van assistir-hi una seixantena de persones.

La directora del CASG, Teia Fàbrega va fer una primera introducció per explicar la situació sociodemogràfica de la comarca i cada una de les coordinadores dels serveis va exposar la feina feta durant el 2016 a través d’infografies amb les dades més destacades.

Després de l’explicació serveis, entitats i professionals del CASG van poder compartir un pica pica.

El Casal Cívic d’Olot forma part de la xarxa de casals de la Generalitat de Catalunya i des de fa uns mesos ha canviat el nom i els usos. Ha passat de ser Casal de la Gent Gran d’Olot per ser Casal Cívic d’Olot i amb això, obre les portes a les entitats i associacions de la ciutat que en vulguin fer ús.

 

 

Publicada el

Dejar un comentario