Agenda d’activitats de l’ANEGX

L’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa, ANEGX segueix programant activitats obertes a tots els públics.

Organitza, un any més, el casal de natura i excursionisme per a mainada i joves al local social de Bonavista. S’ha ampliat el termini d’inscripció a l’activitat fins que s’exhaureixin les places.

El dijous 15 de juny tindrà lloc la reunió informativa al casal de Bonavista. Inscripcions i informació al telèfon 699 59 79 43.

L’endemà, divendres dia 16 de juny  a les 19h al casal dels volcans es farà una reunió informativa on es presentaran els resultats dels censos de cranc de riu autòcton de l’any 2016 i on es podrà conèixer una miqueta més aquesta espècie amenaçada encara present en rius i rieres de la comarca.

L’entitat convida a la participació als censos  durant aquest estiu participant en una de les xarxes de voluntariat ambiental més grans de Catalunya pel coneixement i conservació d’aquesta espècie.

Consisteix en una sortida nocturna en diferents trams fluvials de la comarca on les persones voluntàries fan un recompte del nombre de crancs, edat i sexe. Es rep un assessorament previ per saber com fer-ho.

 

 

 

Publicada el

Dejar un comentario