Festa del barri de Pequín, Olot

El cap de setmana del 18, 19 i 20 d’agost l’associació de veïns del barri de Pequín ha organitzat un seguit d’actes populars oberts a tots els públics per celebrar la festa del seu barri.

Divendres 18 d’agost:

A les 17:30h CERCAVILA pels carrers amb els GEGANTS DEL BARRI acompanyats dels grups de timbalers Ratambors i faràndula dels gegantons de la Canya, la vaca Simforosa, els ratolins de Bonavista i els Trenkabaketes. Sortirà del local social, a l’antiga estació i acabarà al parc de Pequín on hi haurà coca, refrescos i xocolata per a tothom.

Seguidament, PREGÓ de Festa Major a càrrec d’Adán Perea i Carla Pozo, hereu i pubilla 2016 i BALL DELS GEGANTS DE PEQUÍN.

A les 21h playback amb el grup SURTI COM SURTI de Sant Joan les Fonts.

Dissabte 19 d’agost:

A les 16:30h TARDA PELS MENUTS amb festa de l’Escuma i inflables per passar-ho d’allò més bé. En el transcurs de la tarda, berenar tradicional: pa amb xocolata.

A les 21h SOPAR POPULAR* al parc de Pequín. Menú: Amanida amb embotit de la Garrotxa, vedella de Girona, postres, cafè i gotes. Preu adult: 14€.

A les 23h BALL amb ALBERT PAULO. A mitja part ELECCIÓ I PROCLAMACIÓ DE LA PUBILLA I HEREU DEL BARRI 2017.

*Reserva de tiquets pel sopar: Tere 699 585 194; Cati 660 035 611; a la llibreria de Pequín i a Ca la Sònia.

Diumenge 20 d’agost

A les 18:30h AUDICIÓ DE SARDANES al parc de Pequín amb la cobla LA PRINCIPAL DE PORQUERES. A la mitja part els gegants ballaran una sardana i hi haurà rom cremat per a tothom.

NOTA: Tots els actes es faran al parc de Pequín. En cas de pluja els actes es faran al Pavelló Firal.
Publicada el

Dejar un comentario