Últim Consell Consultiu del 2017

El passat dimarts 12 de desembre va tenir lloc el darrer Consell Consultiu de l’any 2017.

Prop d’una vintena de persones en representació dels casals de gent gran de la comarca es van reunir al Consell Comarcal (ho fan un cop per trimestre). Com és costum la trobada d’abans de Nadal sol ser més distesa i més informal que les que es fan durant l’any on es debaten temes d’interès i/o preocupació dels casals i del col·lectiu de gent gran en general.

En aquesta ocasió es va valorar el dia de la gent gran de la Garrotxa que van celebrar el mes de novembre passat, es va repartir el calendari 2018 en el qual ja s’hi marquen les activitats principals de l’any vinent i com ja és tradició es va llegir un poema de Nadal, entre altres temes que van anar sortint durant la trobada.

Finalment i pensant en el 2018 també es van proposar una llista de reptes i temes que caldrà tenir presents a partir de gener. Un dels principals és la necessitat de mirar els casals amb uns altres ulls per incorporar nous perfils a les juntes de les associacions. Poques de les persones que es jubilen arriben als casals i aquest és un tema que preocupa a les juntes que ja fa temps que s’adonen que han de canviar els casals des de dins; noves activitats, reptes nous, canvis, canvis, canvis…

Per tancar la trobada el president del Consell Comarcal va felicitar les festes de Nadal als assistents i ho van celebrar brindant amb una copa de cava.

La propera trobada del Consell Consultiu serà el 14 de març.

 

Publicada el

Dejar un comentario