Les entitats omplen el Nadal d’activitats

Les entitats d’Olot es preparen per celebrar aquests dies de Nadal i han programat activitats per a tots els públics durant gairebé les dues setmanes de Nadal. De fet, algunes entitats ja van començar durant el pont de la Puríssima i seguiran les seves activitats fins a mitjans de gener.

A Olot s’agrupen les activitats dins la programació de Temps de Nadal : quines, cantades de Nadal, tallers, parc infantil, caminades, rutes amb bicicleta… i fins a 24 iniciatives proposades per entitats que tindran lloc durant aquests dies sobretot al centre d’Olot.

Però les associacions veïnals i les entitats vinculades als barris també s’encarreguen de portar el Nadal als barris de la ciutat: Sant Roc, Sant Cristòfol i Mas Bernat, Les Fonts, Sant Miquel-Les Tries… patges reials, pessebre vivent, arribada de ses majestats, cantades de Nadales, quines, tions… activitats per triar i remenar!

 

Publicada el

Dejar un comentario