CRIDA DE VOLUNTARIAT PER CENS DE VOLTORS

Voluntariat puntual per dur a terme un cens de voltors a la Garrotxa


L’Agrupació Naturalista i Ecologista de La Garrotxa col·labora amb el 5è Cens de voltors de Catalunya duent a terme el cens que s’ha de fer a la Garrotxa i busquen persones col·laboradores. Per primera vegada es fa a la Garrotxa ja que en els darrers censos el voltor no hi nidificava. El dia 24 de març fan una sortida per tal de repartir-se pel territori i anar a comptar nius.

Els sectors seran: Alta Garrotxa, Collsacabra i Finestres.

En funció de la disponibilitat organitzarem la sortida amb grups (grups que només poden el matí o grups que poden tot el dia) i en funció dels vehicles tot terreny que hi hagi podrem anar a més llocs o haurem de caminar més. Per tant, escriviu-vos un mail a wjmonts@gencat.cat , responent:

  • quants podreu venir
  • si podeu estar-hi tot el dia o només el matí
  • i si teniu vehicle tot terreny.

Sortida apte per infants majors de 7anys.

No porteu gossos si us plau!

(Aportació lliure i voluntària per ajudar a les despeses de l’Anegx, que es una associació sense anim de lucre )

Clica si no has trobat cap voluntariat que et cridi o ets una entitat/associació la que li fan falta persones voluntàries?

Publicada el

Dejar un comentario