Entitats!!! Alliberem-nos busca la vostra col·laboració!

Bon dia,

Som l’Associació Alliberem-nos, una entitat que ha nascut recentment, per cobrir les necessitats del col·lectiu LGTBQ+ a la Garrotxa. Aquest any celebrem per primera vegada el Dia Internacional de l’Orgull LGTBQ+ amb el Festival «Rebentem els Armaris«. La idea d’aquest festival és que hi participeu les entitats socials, culturals i del lleure, perquè el missatge d’alliberament arribi al màxim de persones.

L’objectiu d’aquestes jornades és visibilitzar el col·lectiu LGTB+ a la Garrotxa, que encara avui està molt estigmatitzat, i oferir un espai de lleure segur per a les persones que comencin a sortir de l’armari. Així mateix, també pretenem promocionar el coneixement de la diversitat en varis àmbits com el cultural, familiar, sexual, etc. i fomentar valors com el respecte i la igualtat de tracte i d’oportunitats.

A la Garrotxa, les dificultats que passen les persones LGTBQ+ són principalment en la joventut i són causades en gran mesura pels prejudicis i desconeixement. Així mateix, en la vostra organització és possible que hi hagi persones LGTBQ+ que els serà de gran ajuda participar en aquesta jornada com a entitat, ja que trobaran un suport que sovint costa de trobar.

És per tot això que us convidem en aquest Festival, i també us demanem si voleu participar-hi preparant una activitat o bé aportant voluntariat. Us adjuntem un document on expliquem més detalladament l’esdeveniment i de quines maneres hi podeu contribuir.

Si finalment us decidiu a col·laborar, sisplau indiqueu si la vostra activitat té algun preu o despesa.

Moltíssimes gràcies!

Publicada el

Dejar un comentario