Sessió informativa per entitats sobre la normativa de protecció de dades

Benvolguts,
Benvolgudes,
El Consell Comarcal informa:
El proper dimecres 4 de juliol, a les 19h, al Casal Marià d’Olot, el Consell Comarcal de la Garrotxa conjuntament amb el Consell Esportiu de la Garrotxa, organitzem una sessió informativa sobre com afecta la normativa de protecció de dades a entitats esportives, socials, de lleure, amipes, casals de la gent gran, etc. El ponent, Josep Juver, és un advocat expert en la matèria.
Es tracta d’una sessió molt interessant i us demanem la màxima difusió (la sala té capacitat per a 156 persones) entre aquelles entitats o associacions que, de ben segur, us han traslladat la seva inquietud envers el nou Reglament sobre Protecció de Dades.
Gràcies per la vostra col·laboració.
Salutacions,
Publicada el

Dejar un comentario