Dia Internacional de la Discapacitat

En motiu del Dia Internacional de la Discapacitat, La Coordinadora* i Olot Cultura s’han tornat a ajuntar com ja han fet en vàries ocasions. Des de ja fa uns anys l’àrea de cultura i La Coordinadora treballen juntes per la cultura inclusiva promovent espectacles pensats perquè tots els públics puguin gaudir-ne.

Aquest any s’ha programat l’espectacle de màgia Ya no me ves/ El chico invisibledel mag Dakris. Derà al Teatre Principal d’Olot el dissabte 15 de desembre a les 19h.

El matí del mateix dissabte es farà un taller de màgia gratuït. Serà a les 11h del matí a La Carbonera. Si us hi voleu inscriure podeu enviar un correu a educatiusescenics@olot.cat

La Coordinadora* és un grup format per associacions que treballen per conscienciar la població i ofereixen suport a qualsevol persona, empresa o entitat que vulgui tenir en compte els criteris inclusius a l’hora d’organitzar una activitat o esdeveniment.

Publicada el

Dejar un comentario