Nou format de la Marató de Donants de Sang a Olot

L’Associació Donants de Sang i el Banc de Sang i Teixits organitzen la propera Marató de Donants de Sang a Olot amb alguns canvis. Enguany la campanya se celebrarà el divendres 3 de maig, de 15 a 21h, i dissabte 4 de 10 a 21h. 

Es tracta de la marató més gran de les comarques de Girona, i el canvi de model que proposen suposa nous reptes. Per una banda, es vol convertir en un esdeveniment anual a partir d’aquest 2019, per millorar la fidelització dels donants.

Per altra banda, es vol fer més visible a la ciutat amb una carpa situada a la zona peatonal més cèntrica, El Firal Petit. Amb més visibilitat es pretén augmentar el número de donants de primera vegada, objectiu principal de les campanyes especials. Al llarg d’aquest dies, prop del mateix recinte es faran diferents actes per amenitzar la vetllada.

Segons el Banc de Sang i de Teixits es creu que és positiu canviar el model i que es converteixi en una activitat anual habitual d’Olot en un nou espai. Després de 10 anys amb el mateix format, el canvi pot ser un estímul per a la campanya i un element transformador que ens permeti arribar a més ciutadania. Es tracta d’una aposta de futur del BST-Girona seguint el model de la Marató de Girona.

Publicada el

Dejar un comentario