Entitats, particulars i escoles de La Garrotxa amb la ULTRA CLEAN MARATHON

Aquest dimarts 7 de maig, Olot ha acollit l’arribada de la tercera etapa de la Ultra Clean Marathon. Es tracta d’un acte organitzat conjuntament per la Xarxa de Custòdia del Territori , la Xarxa de Voluntariat Ambiental i l’Agència de Residus de Catalunya, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Obra Social “la Caixa”. Té com a objectiu principal conscienciar a la ciutadania de la importància de conservar els espais naturals i la necessitat de retirar els residus abandonats en aquests espais.

La tercera etapa de l'Ultra Clean Marathon és la primera etapa que s’ha fet corrent -les dues primers han estat en bici i les dues últimes seran en caiac- i ha completat els 40 quilòmetres que separen Ripoll d’Olot.

L’etapa va acabar al Firalet d’Olot on entitats, particulars i escoles de la ciutat com la Creu Roja de la Garrotxa, l’Institut de La Coma i l’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa acompanyats de veïnes i veïns del barri de Sant Miquel també ha fet una acció de neteja. Cal destacar que durant l’
etapa en van trobar les zones boscoses molt netes i els trams propers a les carreteres especialment bruts. Al llarg de l’etapa es van recollir 60 quilos de residus (19 kg. d’envasos, 4,5 kg. de vidre i 36,5 kg. d’altres tipologies).

L’etapa 4 de l’Ultra Clean Marathon va sortir d’Olot en direcció a Girona.

Publicada el

Dejar un comentario