Jornada participativa d’entitats

Olot té un teixit associatiu ric i divers que omple de vida la ciutat amb activitats i actes molt diferents entre si però que parteixen d’un lloc comú, la motivació de les persones per compartir, tirar endavant projectes, mobilitzar, enxarxar, engrescar, sensibilitzar i fer d’aquest racó de món un més amable on viure.

Com a persones que formeu part d’aquest teixit associatiu us volem convidar a una jornada on participar i dibuixar plegades com hauria de ser un espai on les entitats es puguin conèixer, reconèixer, celebrar i visibilitzar tot allò que són i que fan. Serà el dissabte 28 de marça de 10h a 12h del matí. El lloc l’anunciarem més endavant.

Partim d’altres experiències de visibilització i de relació de les entitats que havien funcionat en altres moments per poder aglutinar entitats de tots els àmbits per pensar conjuntament l’estratègia d’intercooperació, promoció i projecció de les entitats a desenvolupar des del SISA (Servei Integral de Suport a l’Associacionisme).

Agrairïem la vostra presència, energia, coneixements i propostes.

Us demanem que confirmeu assistència a aquest formulari  que expresseu els vostres dubtes a entitatsgarrotxa@casg.cat

Publicada el

Dejar un comentario