Grup del Panoràmic ajornat

Us volem avisar de l’ajornament de la jornada prevista per la nova edició d’El Panoràmic sobre el finançament i l’economia a les associacions i federacions catalanes. .

El panoràmic és la macro enquesta de les organitzacions. Pretén explicar i millorar l’impacte que generen les organitzacions a la societat a través de l’anàlisi de la seva realitat, la seva funció i evolució i les activitats que desenvolupen. Recordeu que podeu consultar tots els informes publicats fins avui en aquest enllaç.

Olot és una de les ciutats que acollirà una de les sessions de treball. En aquesta sessió poden participar totes aquelles entitats sense afany de lucre del territori. La vostra veu és important per conéixer de primera mà les necessitats i la realitat de les associacions del territori. Us convidem a estar atentes a la nova convocatòria i a participar-hi!

Si hi esteu interessades feu-nos-ho saber enviant un correu a l’adreça entitatsgarrotxa@casg.cat i us avisarem tant aviat com tinguem una nova data de convocatòria.

 

Publicada el

Dejar un comentario