Sessió online del Panoràmic a la Garrotxa

El passat mes de març es van posar en marxa les sessions de treball amb les entitats per una nova edició d’El Panoràmic sobre el finançament i l’economia a les associacions i federacions catalanes, fase que forma part de l’avaluació qualitativa del projecte. La sessió que havia de tenir lloc al Casal Cívic es va haver d’anular però aquest cop us proposem poder-la fer online.

El Panoràmic és la macro enquesta de les organitzacions. Pretén explicar i millorar l’impacte que generen les organitzacions a la societat a través de l’anàlisi de la seva realitat, la seva funció i evolució i les activitats que desenvolupen. Recordeu que podeu consultar tots els informes publicats fins avui en aquest enllaç.

En aquesta sessió poden participar totes aquelles entitats sense afany de lucre del territori. La vostra veu és important per conéixer de primera mà les necessitats i la realitat de les associacions del territori. Us convidem a estar atentes a la nova convocatòria i a participar-hi!

La sessió serà el dimecres 22 d’abril a les 16h amb un format online a través de videotrucada. Podeu inscriure-us omplint aquest formulari o escrivint a entitatsgarrotxa@casg.cat

Us convidem a participar-hi!

Publicada el

Dejar un comentario