Formació en relació a les subvencions 2023 – Ajuntament Olot


Olot compta des de fa anys amb el Servei Integral de Support a l’Associacionisme, el SISA, que té per objectiu acompanyar les entitats i el teixit associatiu per potenciar una ciutat i societat més compromesa i cohesionada.
Seguint amb el Pla de Formació establert l’any passat, s’han tornat a programar dues sessions formatives amb l’objectiu d’aclarir dubtes on les bases, documents necessaris, canvis en la sol·licitud, quantitat i projectes subvencionables, tramitació, etc. totes les entitats que ho necessitin.
DATES DE LES FORMACIONS: el 14 de març a las 19:15 i el 16 de març a las 11h a la seu del SISA situada al Casal Cívic i Comunitari d’Olot (C. Bisbe Lorenzana, 2); Les persones que hi assisteixin podran aprender los passos telemàtics necessaris per gestionar la tramitació d’aquestes ajudes.
Es necesario que les persones interessades puguin inscriure’s a la formació a través d’aquest enllaç https://forms.gle/VhnsR4S3Fkv4CWa4A o bé a través del correu electrònic entitatsgarrotxa@ccasg.cat .
També podeu estar al dia d’informació que us pugui ser útil a les vostres entitats la pàgina web de les entitats de la Garrotxa https://www.entitatsgarrotxa.cat/ tot incribint-vos al nostre Newsleter