Oberta la convocatòria de la nova línia de subvencions a entitats ambientals sense ànim de lucre de Catalunya

Ja està oberta la convocatòria de la nova línia de subvencions a entitats ambientals sense ànim de lucre de Catalunya per al finançament de projectes que millorin l’estat de conservació del patrimoni natural i la biodiversitat en els espais naturals protegits en col·laboració amb els ens locals. Ja us podeu presentar (termini 2 mesos).

Des de la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural s’ha organitzat una nova formació en relació als ajuts a entitats ambientals per projectes de conservació i gestió d’espais naturals protegits.

La formació serà el dia 8 de maig de 10 a 12h a la plataforma Zoom. L’objectiu de la formació és explicar el procés per accedir a l’ajut i facilitar informació i resoldre dubtes als assistents. Teniu tota la informació sobre les inscripcions i el programa al següent enllaç: https://mediambient.gencat.cat/ca/detalls/Noticies/20240508-formacio