Crides de voluntariat

Fes una ullada a les crides que tenim actives:

[show_hide title=»Voluntariat INFANTS en VULNERABILITAT»]

Voluntariat amb infants en vulnerabilitat


Busquem voluntaris i voluntàries amb titulació de monitors per tal de col·laborar alguna tarda a la setmana al projecte de SIKHONA o SABUWONA. Aquests són projectes enfocats en dotar a infants amb famílies en vulnerabilitat social de: reforç escolar, eines educatives i habilitats socials.

Persones que els hi agradi estar amb infants, persones dinàmiques, i amb compromís. Si és possible amb titulació de monitor/a.

El voluntariat es porta a terme durant el curs escolar, a les tardes de 17 a 19h. Pots ser voluntari de només una tarda a la setmana!

Si t’agradaria rebre més informació o ser una d’aquestes persones escriu a marta.puigferrer@creuroja.org o truca al 972 27 22 22.

[/show_hide]

[show_hide title=»Voluntariat amb gent gran, persones amb discapacitat, famílies… i activitats relacionades amb els CAVALLS»]

Voluntariat i equinoteràpia


Acompanyament a la teràpia i ajudant amb el material, portar i anar a buscar cavalls, preparant jocs o altres, ajudant a pujar persona/infant al cavall…

Proper, respectuós, esforçar-se a realitzar accions que potser no ha fet mai, observador, educat…

Dimarts de 10 12 i/o de 16 A 19H i dissabtes de 10 A 14H

Lloc: Sant Pere Despuig, la Vall de Bianya

Si vols més informació contacte amb l’Ariadna a través de info@margineradelabosa.cat o trucant al 615847705.

[/show_hide]

[show_hide title=»Voluntariat per fer de monitor i premonitor amb INFANTS I JOVES»]

Voluntariat per fer de monitor i premonitor amb infants i joves


Els Esplais de la Garrotxa estem oberts a qualsevol persona que vulgui ser voluntari monitor els dissabtes a la tarda.

Per ser monitor només cal tenir més de 16 anys i estar motivat. Entre 16 i 18 anys es considera premonitor i a partir de 18 anys monitor. Tenir el títol no és una condició indispensable, de fet a tota aquella gent que no tingui els títols els pot fer amb nosaltres, ja que per setmana santa oferim formacions de premonitor i monitor.

Si us voleu fer voleu més informació us podem posar en contacte trucant al 972.27.27.28 o per correu esplais@esplaisdelagarrotxa.cat

[/show_hide]

[show_hide title=»Voluntariat, ESTALVI ENERGÈTIC i families en SITUACIÓ DE VULNERABILITAT»]

Voluntariat de suport a famílies en situació de vulnerabilitat amb temes d’estalvi energètic


Es busquen voluntaris per entrar en un projecte que dona suport a famílies en situació de vulnerabilitat amb temes d’estalvi energètic. La persones voluntària donaria consells d’estalvi energètic.

No cal que la persona sigui experta ja que Creu Roja farà una formació als voluntaris sobre els consells domèstic que haurà de donar. Es demanen persones amb facilitat de tracte, agradables. 

Hi ha certa urgència per trobar les persones, ja que la formació de voluntaris es fa el 25 d’abril.

Les visites les podrà programar la mateixa persona (d’acord amb l’usuari i amb l’altre voluntari) així no cal un compromís en horari concret.

Si t’agradaria rebre més informació o ser una d’aquestes persones escriu a marta.puigferrer@creuroja.org o truca al 972 27 22 22.

[/show_hide]

[show_hide title=»Voluntariat lluita contra el càncer»]

Voluntaris/es per la lluita contra el càncer


La Delegació d’Olot de la Fundació Oncolliga busca persones voluntàries per col·laborar en activitats de difusió, sensibilització, o captació de fons com: la Run4càncer, la Terra de Remences, Sant Jordi, la Trobada de Cotxes antics, Festival de la Fruita, etc. Busquen persones voluntàries amb compromís i responsabilitat. Si t’agradaria rebre més informació o ser una d’aquestes persones escriu a  rgrabul2@xtec.cat, truca al 645 395 662.

[/show_hide]

[show_hide title=»Voluntariat i persones en situació de VULNERABILITAT SOCIAL»]

Voluntariat i persones en situació de vulnerabilitat social


L’associació Mans per l’Acció Solidària busca persones voluntàries pel Menjador social d’Olot. Persones amb capacitat de relació per donar un cop de mà un dia a la setmana de 12 a 14.30h, és a dir, a l’hora de dinar. Les persones voluntàries rebran formació relacionada amb el projecte. Si t’agradaria rebre més informació o ser una d’aquestes persones escriu a mansacciosolidaria@gmail.com o truca al 68776830.

[/show_hide]

[show_hide title=»Persones JUBILADES I PREJUBILADES per a projectes relacionats amb la GENT GRAN»]

Voluntariat i gent gran


Creu Roja La Garrotxa busca persones DE TOTES LES EDATS, PERÒ EN ESPECIAL, BUSCA PERSONES JUBILADES O PRE-JUBILADES a les que els hi agradi el tracte amb les persones grans i vulguin participar en algun dels diferents projectes que es duen a terme arreu de la comarca:

  • Acompanyaments al domicili o al metge.
  • Activitats grupals per a gent gran (projecte Enreda’t). En aquest projecte les persones voluntàries – monitores, un cop per setmana i coordinades per una tècnica de l’entitat, assumiran funcions diverses, des de recollir a les persones al domicili fins a preparar activitats, organitzar-les i dinamitzar-les.

En tots els casos les persones voluntàries rebran una formació.

Si t’agradaria rebre més informació o ser una d’aquestes persones escriu a marta.puigferrer@creuroja.org o truca al 972 27 22 22.

[/show_hide]

[show_hide title=»Voluntariat per la LLENGUA»]

Voluntariat per la llengua


El Servei Català d’Olot-la Garrotxa del Consorci per a la Normalització Lingüística busca persones voluntàries que parlin català per conversar una hora a la setmana amb una persona que vulgui aprendre’l. Si t’agradaria rebre més informació o ser una d’aquestes persones truca al 972 27 09 02 o inscriure-te al web www.vxl.cat. Si vols conèixer una mica més què és mira el vídeo.

[/show_hide]

[show_hide title=»Voluntariat i persones en situació de POBRESA O D’EXCLUSIÓ SOCIAL»]

Voluntariat i persones en situació de pobresa o d’exclusió social


 Càritas Garrotxa busca persones voluntàries acostumades a utilitzar l’ordinador com a eina de treball, per donar suport a l’atenció a les famílies usuàries del Centre de Distribució d’Aliments (CDA) de la Garrotxa. Si t’agradaria rebre més informació o ser una d’aquestes persones escriu a garrotxa@caritasgirona.cat; truca al 972 27 28 40 i demana per en Josep o la Sònia o passa’ls a veure a la Ronda Paraires, 1 d’Olot.

[/show_hide]

[show_hide title=»Voluntariat i persones amb DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL»]

 Voluntariat i persones amb discapacitat intel·lectual


L’associació de discapacitats intel·lectuals Integra, dins el projecte «Oci a l’abast de tothom» necessita persones voluntàries per participar en activitats complementàries i d’acompanyament dins les diferents activitats de lleure que es realitzen.

  • Grup de joves: Dissabtes de 16 a 19 hores (SEGONS DISPONIBILITAT PER TORNS DE DUES HORES APROXIMADAMENT O BÉ A CONCRETAR)
  • Activitats d’estiu: De finals de juny a principis de setembre de 9 a 17 hores. (SEGONS DISPONIBILITAT PER TORNS DE DUES HORES APROXIMADAMENT O BÉ A CONCRETAR)

És necessari que siguin persones dinàmiques, amb capacitat d’adaptació als canvis, amb iniciativa i polivalents. És important que tinguin la capacitat de treballar en equip i la motivació de conèixer i aprendre dia a dia.

Si t’agradaria rebre més informació o ser una d’aquestes persones escriu a lleure@integraolot.cat o truca al 620404938 (Sandra).

[/show_hide]

[button size=medium style=less_round color=black align=none target=_self url=https://entitatsgarrotxa.cat/entitats-garrotxa/llista-entitats]Si no has trobat el que busques, clica[/button]

[button size=medium style=less_round color=black align=none target=_self url=https://entitatsgarrotxa.cat/entitats-garrotxa/llista-entitats]Si vols conèixer les entitats, clica[/button]