Voluntariat al festival Lluèrnia 2013

VOLS FER VOLUNTARIAT O CONEIXES ALGÚ QUE EN VULGUI FER AL FESTIVAL LLUÈRNIA?

9 de novembre de 2013

APUNTA’T O FES CÓRRER LA INFORMACIÓ !

Web Lluèrnia

Lluèrnia vol ser un festival a l’entorn del foc i de la llum, on tothom hi pugui participar!

Hi ha moltes maneres de participar: encenent espelmes i lluentons al balcó, posant cel•lofanes de colors als vidres de les finestres, projectant ombres a les façanes, fanalets a l’entrada de la botiga o decorant l’aparador.

També pots participar fent voluntariat en l’organització de Lluèrnia. Cal gent que vulgui dedicar unes hores abans, durant o després de Lluèrnia per tal de fer-la possible: ajudant a la construcció de les instal•lacions, encenent i mantenint els punts de foc i de llum, orientant als visitants i moltes altres senzilles però importants aportacions.

Si vols ajudar, si vols fer voluntariat a Lluèrnia, pots enviar un correu amb les teves dades a:

mdelga@casg.cat / 679698447 (Mireia Delgà – Consorci acció social de la Garrotxa)

lluernia@gmail.com/ 972279138 (matins)

Publicada el

Dejar un comentario