Festival de dansa del CRAE Fluvià, a Els Catòlics d’Olot

El proper dia 5 d’abril del 2014, a les 18 h de la tarda, es celebrarà un Festival de dansa a l’espai dels Catòlics.
Com ja sabeu d’anys anteriors, des del centre hi ha la costum d’organitzar una activitat, que organitzen els mateixos infants i adolescents que hi viuen. Amb l’activitat es potencia i es treballa la relació de grup, l’autogestió, organització, compromís,… des d’un espai diferenciat del del dia a dia, i que ells esperen amb moltes ganes i il·lusió. En edicions anteriors s’havia organitzat la tradicional Quina del Fluvià, enguany junt amb la col·laboració d’altres entitats s’ha organitzat un festival de dansa. Els diners dels donatius del festival aniran destinats als infants del CRAE Fluvià.
A més a més durant el festival es farà un sorteig de productes típics de la comarca, gràcies a la col·laboració de diferents proveidors habituals del centre.
Publicada el

Dejar un comentario