Les entitats fan Festes del Tura

A més de la Comissió de Festes, moltes entitats i associacions de la ciutat estan treballant en la seva programació de Festes del Tura.

Olot té una gran tradició associativa i això enriqueix la vida de la ciutat i es nota en el tarannà de les persones que hi viuen.

L’AOAPIX, entitat de referència per a molts olotins per festes del Tura obrirà amb el pregó i durant els 5 dies que duren les festes entitats culturals, socials, esportives, juvenils… i totes les persones que en formen part seran al peu del canó dia i nit per tornar a tenir unes festes ben lluïdes.

Marrinxos, Flor de Fajol, Esbart Olot, Agrupació Sardanista d’Olot, Xerrics d’Olot, Colla gegantera de Sant Miquel d’Olot, GREDA, Foment de la pesca esportiva d’Olot, Club Escacs Olot, Rialles, Garrotxa Rugby Club, Els Murruts, Agrupament Escolta Nostra Dona del Tura, El Sarró, Club Vòlei Olot, Club Patí Hoquei Olot, Ofolk, Country qui pugui, CIT, Associació Dansa del Ventre, Lluna Roja, Penya Taurina de la Garrotxa, Pim,Pam,Pum,Foc, Weke Weke, Centre Catòlic, AFAREM

 

Publicada el

Dejar un comentario