PORTES OBERTES AL LOCAL DE L’AOAPIX

La Penya  Aoapix ha anunciat que dissabte a 2/4 de 9 del vespre faran una jornada de portes obertes al nou local social de l’entitat.

El local està situat a la placeta Campdenmàs, a l’antiga botiga de can Boquica, una botiga clàssica del centre de la ciutat que en el seu dia era coneguda a la ciutat sobretot per la venda d’oli i de vi. La idea de la penya és fer-hi reunions i actes.

Segons explica la penya : «L’any passat ja vàrem utilitzar l’espai però no vàrem acabar de condicionar-lo». Destaquen que «l’equipament s’ha pogut utilitzar gràcies a moltes hores de feina dels socis i també a la col·laboració d’empreses amigues».

Indiquen que la penya Aoapix i sobretot la seva faràndula, sempre han estat presents al nucli antic i han volgut contribuir a la seva dinamització.

La penya Aoapix que aquest ant compleix 25 anys tarà el pregó de les Festes del Tura, el divendres 5 a les nou del vespre.

Publicada el

Dejar un comentario