Consell Consultiu de la gent gran de la Garrotxa

El Consell Comarcal de la Garrotxa ha acollit aquest dimecres 17 de juny al matí una nova trobada dels casals de la gent gran de la comarca. Durant dues hores, el Consell Consultiu de la Gent Gran de la Garrotxa -format per representants dels 17 casals de la gent gran de la comarca- ha tractat diferents qüestions d’interès.

La presidenta de la Fundació Oncolliga, Lluïsa Ferrer, ha presentat els serveis que ofereixen als diferents municipis de la Garrotxa i ha convidat als representants dels casals de comarca que puguin estar interessats a retrobar-se de nou per conèixer l’activitat que poden dur a terme a cada població. Durant el Consell Consultiu de la Gent Gran també s’ha valorat la darrera sortida d’aquest mes d’abril i s’han presentat les novetats del taller de memòria pel curs 2015-2016. A la reunió d’aquest matí, a més, s’ha donat a conèixer una proposta de formació per a majors de 55 anys de la Fundació Pere Tarrés adreçada a conèixer com funcionen les tauletes i els smartphones i Edat3 ha recordat la posada en marxa de l’Escola de Cuidadors. Finalment, els assistents a la reunió han parlat de la difusió de les activitats que s’ofereixen des dels casals. 

El president del Consell Comarcal de la Garrotxa en funcions, Joan Espona, ha donat la benvinguda al Consell Consultiu de la Gent Gran que, des de principis d’aquest any, es reuneix a la sala de plens de la institució. La propera convocatòria s’ha previst per al 16 de setembre.

Publicada el

Dejar un comentario