EL PANORÀMIC ARRIBA A LA GARROTXA

Després de l’experiència de Barcelona 2014 , a partir del 14 de setembre El Panoràmic arriba a La Garrotxa.

Una comarca que sempre ha destacat per la riquesa del seu teixit associatiu, tant per la diversitat que té com per la quantitat d’actes i activitats que s’organitzen. El Panoràmic és la macro enquesta de les organitzacions que ens donarà una fotografia actual de les associacions de la Garrotxa (l’impacte que genereu a la societat, la vostra funció i evolució i les activitats que desenvolupeu)

Com ho farem? 

– Participació de les entitats responent el qüestionari.

– Anàlisi de resultats i recull de conclusions.

– Presentació d’El Panoràmic de la Garrotxa.

Volem que TOTES LES ENTITATS de la Garrotxa sortiu a la foto! Per això necessitem que responeu l’enquesta que farem arribar a totes les associacions i que podreu trobar al web elpanoramic.org a partir del 14 de setembre. 

Volem fer d’ El Panoràmic l’inici d’un procés que ens ajudi a millorar la col·laboració entre les associacions i també entre associacions i administració.

Ens hi ajudeu?

 

Publicada el

Dejar un comentario