Sin título

El programa #connectemlasolidaritat vol fomentar la col·laboració d’empreses i d’entitats amb projectes socials impulsats a la comarca.

Des del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i Garrotxa Desenvolupament et proposem que la teva empresa o entitat pugui col·laborar en projectes socials en la línia que s’adeqüi més a les teves especificitats i dinàmiques.

Fes una ullada a la llista de projectes socials!

Formulari per a patrocinadors: si ets empresa o entitat i vols col·laborar en el desenvolupament d’un projecte social.                                                                                                                                                     Formulari per a promotors de programes o projectes socials.

Si vols informació detallada clica aquí.

Publicada el

Dejar un comentario