7ena Quina Infantil i Familiar al barri de Sant Miquel d’Olot

El dissabte 2 de Gener de 4 a 8 de la tarda, es durà a terme la setena Quina Infantil i familiar al casal de barri de Sant Miquel.

Durant la tarda es faran dos torns perquè puguin participar un major nombre d’infants i famílies. El primer torn entrarà a les 4h i el segon torn a les 6h de la tarda després de fer una parada per descansar i agafar força amb berenar per a tothom.

Aquesta quina té unes característiques molt especials ja que, un any més, tots els regals seran joguines obtingudes de la recollida que s’ha portat a terme a diferents punts de la ciutat.

Volem que els protagonistes d’aquesta activitat siguin els nens i nenes ja que hauran de ser ells qui juguin amb els cartrons i cridin «línia!». Serà un espai on tota la família podrà gaudir d’una bona estona i el infants que hi participin podran emportar-se regals ben originals. Aquesta activitat és organitzada per l’Espai Larai i compta amb el suport de diferents entitats i veïns del barri. L’entrada és gratuïta.

Us esperem a totes!

Publicada el

Dejar un comentario