Resum 2015, Consell Consultiu de la Gent Gran de la Garrotxa

El Consell Consultiu de la gent gran de la Garrotxa som un òrgan format pels 16 casals de gent gran de la comarca. Ens agrupem per treballar en els temes que ocupen i preocupen el col•lectiu de gent gran activa d’Olot i la Garrotxa. Un dels nostres objectius és promoure la relació entre les persones dels diferents casals de pobles i comarca i una de les maneres que tenim de fer-ho és organitzant activitats conjuntes.

Us fem un resum de les principals activitats d’aquest 2015:
– 2 trobades amb els i les presidentes dels casals des d’on tractem aspectes relacionats amb l’agenda, els punts a tractar en els consells, el finançament, les propostes de sortides culturals i altres temes que interessen a tot el col•lectiu. (març i agost)
– 4 Consell Consultius (març, juny, setembre i desembre). És el nostre gran espai de trobada i relació així com de traspàs d’informacions importants de ciutat/comarca cap als casals i dels casals a la ciutat/comarca.
– 2 sortides culturals (abril i octubre) al Cadí Moixeró i al Màgic Món del Tren amb uns 150 participants.
– 3 celebracions conjuntes (març, octubre i novembre): el Dia Internacional de la Gent Gran, el dinar de la FATEC (Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya) i el Dia de la Gent Gran de la Garrotxa.
– Participació en actes de comarca: hem estat presents a la Fira d’Entitats i hem col•laborat en l’elaboració de bosses pel Gran Recapte d’Aliments i Productes Bàsics.

En la darrera trobada del Consell Consultiu vam presentar el calendari del 2016 amb activitats com aquestes i amb altres propostes encarades a ser presents i actius en tots els pobles de la comarca i també en les activitats que es proposen des d’Olot. Així mateix, ens plantegem per aquest 2016 incidir, fins on sigui possible, en aspectes com la millora del transport públic a la comarca.

Perquè som persones actives, compromeses amb la societat en la qual vivim i amb ganes de participar, ser-hi, formar-ne part i incidir en tot allò que té a veure amb el benestar i la qualitat de vida de les persones d’Olot i dels nostres pobles de la comarca.

Podeu veure fotos de les nostres activitats  aquí

Feliç entrada al 2016!
Representants del Consell Consultiu de la Gent Gran de la Garrotxa – Mª Carme, Josep C., Lourdes i Josep E.

Publicada el

Dejar un comentario